Gastenboek2

  Vakantiehuis Ardeche La Vigne

          La Basse Maza

Kastanje voor La Vigne

        Welkom in onze mooie gite "Au coeur de l'Ardèche"

Anky Lutz Juni 2014

Wij hebben een heerlijke vakantie hebben gehad in La Basse Maza. La Vigne is een fijn vakantiehuis .

Wij hebben genoten van het mooie uitzicht, de schitterende natuur en de soms verrassend mooie dorpjes. Tot ons genoegen hebben wij op de Duitse zender op TV ook nog kunnen genieten van het WK-voetbal!

Verder heb ik een stukje over onze ervaringen geschreven in het gastenboek. Dit boek is een leuk initiatief en door het lezen van dit boek kregen wij ook nog wat leuke tips. Verder hebben we geweldig weer gehad en wat flinke onweersbuien, zodat de tuin er prima uitziet! Kortom het was een hele fijne ervaring en wellicht huren wij in de toekomst het huisje nog wel eens een keer. Verder onze hartelijke dank voor al uw service!

Joke de Vries Juni 2014

Wat een fijn huis; groot, schoon, luxe en compleet. Je zou het bijna geen vakantiehuis noemen, maar een echt huis. Buiten rust, stilte en natuur om je heen. Wat een fijne banken. Wat een mooie makkelijke granulaat kachel voor de 2 koude avonden die we hadden. En wat een mooie badkamer! De slaapkamer beneden was koel, de eerste paar dagen bijna te koel; later in de week heerlijk koel! De “hameau”, zoals wij het maar noemen, is prachtig. Wat een fantastisch, paradijselijk plekje! Wandelingen, autoritjes door prachtige stille dorpjes en luieren met een boek in een lekkere stoel; ontbijten (was net te doen met 16/17 graden), lunchen, koffie of rosé en een lichte avondmaaltijd het kan allemaal op dat mooie terras!

Dank jullie wel dat wij mochten genieten van jullie huis.

Guus van Leeuwen Mei 2014

Wij hebben een prima tijd gehad in La Bassa Maza in de laatste week van mei 2014. De omgeving is prachtig met mooi natuurschoon en uitstekend om te wandelen. Het huis is zeer sfeervol en compleet ingericht. Vooral de granulaatkachel is een, voor ons onbekende, milieuvriendelijke uitvinding. Wij hebben zelden een zo'n grote en fraaie tuin, eigenlijk terrein, met vele "zitplekken", meegemaakt. Al met al een zeer aan te bevelen vakantiewoning als je van natuur en rust houdt!

Anja en Paul uit Rijswijk.       September 2013

We hebben van ons verblijf in La Vigne genoten van alles in de omgeving, maar ook zeer zeker van het huis, en de terrassen. In de periode van 14 t/m 28 september was het uitstekend weer, dagelijks rond de 25 graden. s' Avonds als het afkoelde deden de openhaard en/of de granulaat kachel prima werk. De serene rust die er heerste konden wij zeer waarderen. Er is geen negatieve noot te vinden voor wat betreft het huis. Chapeau !!

Het spreekwoord leven als God in Frankrijk was er erg van toepassing .

Het was een ongelooflijke mooie rit naar het huis La Vigne en  de natuur is er overweldigend .

Zoek je rust dan vind je het daar ook.

Het huis is zeer compleet en authentiek.

We hebben het er bijzonder naar ons zin gehad . 

Steef Happel       Juni 2013

 

Roel Ruijters Augustus 2012

De derde keer in La Vigne geweest. Blijft heerlijk om relaxt onder de kastanjeboom of op het terras te zitten. Vanaf het terras is er aan de overkant op de heuvel een eenzaam boompje te zien, daar ben ik dit keer naartoe gegaan om eens te kijken hoe het uitzicht op La Maza is (mooi uiteraard) Verder heerlijk vertier in de rivier en bij de diverse markten. De avond/nacht markt in Saint Fortunat les Eyrieux waar je samen met ongeveer heel het dorp moules-frites kon eten was een aangename verassing.

En uiteraard het ijs van Terre Adelice rechtstreeks van het magazijn in Le Moulinon. 48 smaken om uit te kiezen!!

We hebben ons, mede dankzij het perfecte weer, allemaal prima vermaakt - de TV en de kachel hoefde niet eens aan (gelukkig maar)