gastenboek 3

Johann en Sophie  Juni 2012

Voor ons was het de 1e keer op La Basse Maza. Na een overweldigende tocht van 3 uur op de binnenwegen kwamen we aan bij La Basse Maza. Werden meteen zeer vriendelijk ontvangen door Isabelle en kregen ons huis te zien. La Vigne is echt een super huis met alles erop en eraan. Verder was het perfect schoon (complimenten waard) en van alle gemakken voorzien. De omgeving is werkelijk prachtig en er zijn tal van mogelijkheden om je tijd door te brengen. Met name de momenten dat we 's avonds op ons terras zaten zullen we niet snel vergeten. De rust..de pracht van de natuur en het gezang van de vogels..dat vergeet je echt nooit meer.. Voor ons was dit echt een super vakantie en zullen zeker nog een keer teruggaan naar La Vigne...een paradijsje op aarde..

Wim en Marian Dankaart Juni 2012

We zijn al een paar keer eerder op deze locatie geweest en hebben het steeds verder zien verbeteren (de eerste keer was in 1991!). Er wordt behoorlijk gewerkt om zowel het authentieke te behouden als aanpassingen aan deze tijd te doen, complimenten daarvoor. Vooral La Vigne

is een erg fijn huis om te verblijven. Omdat eerdere vakanties erg goed bevallen waren kwam het idee om met de hele familie wederom naar La Maza te gaan. Dit keer waren er twee dames in ons gezelschap die ongeveer 7 maanden zwanger waren, dus we moesten het programma enigszins daarop aanpassen, lange wandelingen zoals vorige keer zouden voor hen iets teveel worden.

Er is genoeg te bekijken in de omgeving en kortere wandelingen vanuit La Fargatte zijn ook zeer de moeite waard. Het verblijf in La basse Maza op zich is al een unieke ervaring, de natuur en het weer doen de rest. Deze keer hebben we o.a. een tocht gemaakt naar de gorges d 'Ardèche (Vallon pont d'arc) en daar ook de grotten van St. Marcel bezocht, zeer de moeite waard.

Kortom, het was weer een fantastische vakantie.

Frans en Inge Strootman   Juni 2012

Voor de tweede keer naar "La Maza" geweest. Vorig jaar hadden we "La Chataigne gehuurd, dit jaar kozen we voor "La Vigne" vanwege de ruimte, zodat we met meer personen aanwezig konden zijn. Ook dit keer was het als thuiskomen in het comfortabele en gezellig ingerichte huis. Het weer werkte niet erg mee, maar tussen de buien door scheen de zon. 's Avonds was het koud maar door de openhaard en de verwarming bleef het leuk. Veel uit eten geweest in de gezellige restaurantje in de omgeving, waarbij "Relais de Sully"er ver boven uit stak, ook qua prijs, maar het was het waard. Verder genoten van de rust, ondanks dat er vijf huisjes bezet waren. Zelfs één keer 's ochtends vroeg onder de kastanjeboom met een kopje thee kunnen genieten van de zonsopgang, het uitzicht en het gezang van de vogels. Niet overdreven: Een paradijsje op aarde.

Roel en Ingrid       September 2009

Voor de tweede keer naar 'La Vigne' geweest. Het was er nu lichter binnen met het geschilderde plafond en de keuken had nu een super-de-luxe fornuis. Mooie nieuwe douche ook!

Het blijft een erg mooie omgeving met dicht bij de rivier en met de auto het openbare zwemterrein (ook in de rivier). Heerlijk gewandeld met onze 3 kinderen en veel onder de kastanjeboom gezeten en van het leven genoten. Ditmaal ook de ijsfabriek aan het verre einde van het dorp bezocht: LEKKER!

Anneke en Ad Klaassen    mei 2008

La Vigne, is genieten onder de bloeiende kastanjeboom van het wijdse uitzicht; luisterend naar de geluiden in de ongerepte natuur; het volgen van de rondcirkelende vogels en hun gezang; de lucht geparfumeerd door de bloeiende gele brem; gekleurde bermen als een prachtige bloemenzee;een comfortabel huis, met een knappend haardvuur als de zon verstek laat gaan; lezen, tekenen, wandelen, gezellige mensen ontmoeten, wat wil je nog meer, dit is vakantie op een uniek plekje ergens in de Ardèche.